VOLVO V70 (01-07) PRODUKTER

  Gör din beställning genom:

  JE Racing - Order
  mail: order@jerd.se
 
  Volvo V70N
Snabböversikt produkter

 • Framvagn
  - Topplagringar
  - Fjädertallrikar
  - Bärarmsbussningar
 • Transmission
  - Bussningar övre motorfäste
  - Bussningar Växellådsfäste
  - Bussningar fjäderbenstaget
 •   Topplagringar

  Topplagringar till Volvo V70N upp till årsmodell 05 (har du årsmodell 05 hör av dig, 2005 är en brytpunkt för andra typer av topplagringar). Lagrena är ställbara för ökad Camber med ökad caster. Både ställplattan och lagerhuset är tillverkat i flygplansaluminium med fräst gradering för lättare inställning.

  Pris: 2800:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Fjädertallrikar

  Fjädertallrikar för våra topplagringar! Sänker bilen med ca 25mm jämfört med original fjädertallrik på våra ställbara topplagringar. Våra fjädertallrikar specialtillverkas till den fjäder du vill använda. För prisuppgift, skicka uppgifter om din fjäders ytterdiameter & tråddiameter till support@jerd.se. Passar inte i original topplagringar!

  Pris: 600-1200:- / par*
  *Fjäderdiameter 85mm = 600:-    Bärarmsbussningar

  Race framvagnsbussningar till bärarmens båda infästningar. Den bakre infästningspunkten är ett lagerhus med ett SKF lager (väldigt dyrt, men väldigt bra) för bästa möjliga kvalité. Den främre infästningspunkten är tillverkad i vårt stenhårda plast material med förstärkt stålkärna. Dessa bussningar är anpassade för racing och aktiv bankörning där bibehållen hjulgeometri under stora laster är viktig. Förbättrar bilens styrrespons vilket underlättar instyrning och placering av bilen, och ger den där riktiga Go-Kart känslan. Minskar avsevärt att hjulen studsar vid kraftig acceleration.

  Pris: 2740:-    Bussningar övre motorfästet

  Bussningar som ersätter båda de gummifästen som sitter på det övre motorfästet tillverkade i vårt stenhårda bussningsmaterial! Notera risk för vibrationsljud och ökat motorljud i kupén föreligger, speciellt vid gaspådrag.

  Pris: 330:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Bussningar växellådsfäste

  Bussningar till Växellådans fäste. Ersätter orginal gummifäste vilken är en svag länk i upphängninen av drivlinan och inte helt sällan går sönder.

  Pris: 435:-
    Bussningar fjäderbenstaget

  Bussningar till original fjäderbensstag. Bussningarna är stenhårda, och gör så fjäderbenstaget börjar fungera som ett fjäderbenstag och inte bara ett fäste för övre motorfästet.

  Pris: 410:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation