VOLVO C70 PRODUKTER

  Gör din beställning genom:

  JE Racing - Order
  mail: order@jerd.se
 
  Volvo C70
Snabböversikt produkter

 • Framvagn
  - Bärarmsbussningar C70
  - Subframebussningar
 • Transmission
  - Bussningar övre motorfäste
  - Motorkudde, aluminium
  - Bussningar Växellådsfäste
 •   Bärarmsbussningar

  Dessa framvagnsbussningar är likvärdiga ledlager och är anpassade för racing och aktiv bankörning där bibehållen hjulgeometri under stora laster är viktig.Förbättrar bilens styrrespons vilket underlättar instyrning och placering av bilen, och ger den där riktiga Go-Kart känslan. Minskar avsevärt att hjulen studsar vid kraftig acceleration från stillastående! Används med fördel tillsammans med våra subframebussningar.

  Pris: 1795:-    Subframebussningar

  Tillverkade i Delrin med metallkärna. Lämpad för racing och bilar som används för aktiv körning. Håller hela subframen på plats, och förhindrar att denna rör sig. Används med fördel tillsammans med våra bärarmsbussningar

  Pris: 995:-


  Montageanvisningar
   


    Bussningar övre motorfästet

  Bussningar som ersätter båda de gummifästen som sitter på det övre motorfästet tillverkade i vårt stenhårda bussningsmaterial! Notera risk för vibrationsljud och ökat motorljud i kupén föreligger

  Pris: 345:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Motorkudde i solid aluminium

  Motorkudde i solid flygplansaluminium. Förbättrar både gasrespons och håller motorn helt fixerad vid hård kurvtagning (vilket förbättrar styrresponsen!) och acceleration.

  Pris: 1195:-    Bussningar växellådsfäste

  Bussningar till Växellådans fäste. Ersätter orginal gummifäste vilken är en svag länk i upphängninen av drivlinan och inte helt sällan går sönder.

  Pris: 435:-