VOLVO 850 PRODUKTER

  Gör din beställning genom:

  JE Racing - Order
  mail: order@jerd.se
 
  Volvo 850
Snabböversikt produkter

 • Framvagn
  - Topplagringar
  - Fjädertallrikar
  - Bärarmsbussningar
  - Subframebussningar
 • Transmission
  - Bussningar övre motorfäste
  - Motorkudde, aluminium
  - Bussningar Växellådsfäste
  - Shortshift kit
  - Spakställsbussningar
 • Bakvagn
  - Bromsoksadapter S60R
 •   Topplagringar

  Topplagringar till Volvo 850 / V70. Lagrena är ställbara för ökad Camber med ökad caster. Både ställplattan och lagerhuset är tillverkat i flygplansaluminium med fräst gradering för lättare inställning.

  Pris: 2800:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Fjädertallrikar

  Fjädertallrikar för våra topplagringar! Sänker bilen med ca 25mm jämfört med original fjädertallrik på våra ställbara topplagringar. Våra fjädertallrikar specialtillverkas till den fjäder du vill använda. För prisuppgift, skicka uppgifter om din fjäders ytterdiameter & tråddiameter till support@jerd.se. Passar inte i original topplagringar!

  Pris: 600-1200:- / par*
  *Fjäderdiameter 85mm = 600:-    Bärarmsbussningar

  Framvagnsbussningar till Volvo 850 / 855, och är unika vad gäller både hårdhet och kvalité. Dessa bussningar är likvärdiga ledlager och är anpassade för racing och aktiv bankörning där bibehållen hjulgeometri under stora laster är viktig.Förbättrar bilens styrrespons vilket underlättar instyrning och placering av bilen, och ger den där riktiga Go-Kart känslan. Minskar avsevärt att hjulen studsar vid kraftig acceleration från stillastående! Används med fördel tillsammans med våra subframebussningar.

  Pris: 495:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Subframebussningar

  Tillverkade i Delrin med metallkärna. Lämpad för racing och bilar som används för aktiv körning. Håller hela subframen på plats, och förhindrar att denna rör sig. Används med fördel tillsammans med våra bärarmsbussningar

  Pris: 995:-


  Montageanvisningar
   


    Bussningar övre motorfästet

  Bussningar som ersätter båda de gummifästen som sitter på det övre motorfästet tillverkade i vårt stenhårda bussningsmaterial! Notera risk för vibrationsljud och ökat motorljud i kupén föreligger

  Pris: 300:-


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Motorkudde i solid aluminium

  Motorkudde i solid flygplansaluminium. Förbättrar både gasrespons och håller motorn helt fixerad vid hård kurvtagning (vilket förbättrar styrresponsen!) och acceleration.

  Pris: 1195:-    Bussningar växellådsfäste

  Bussningar till Växellådans fäste. Ersätter orginal gummifäste vilken är en svag länk i upphängninen av drivlinan och inte helt sällan går sönder.

  Pris: 435:-
    Shortshift

  Kit för att konvertera växelföraren till shortshift. Ger ca 35% kortare slaglängd på växelspaken. Kittet passar bolt on, och kräver inga ingrepp på bilen. Tillåter luftning till växellådan.

  Pris: 250:-

  Shortshift + Bussningar Växelspak & länkage specialpris: 795:-
    Bussningar Växelspak & växellänkage

  Kit med hårda bussningar till både växelspakstället och växellänkagets anslutning på växellådan. För bättre känsla och exaktare lägen i växelspaken. Se vår förklarande bild.

  Pris: 575:- (Vi utlovar Livstidsgaranti på denna produkt!)


  Montageanvisningar

  Produktinformation


    Bromsoksadapter S60R

  Adaptrar för montering av Volvo S60R bakok på Volvo 850 bakvagnen. Adaptrarna är tillverkade i flygplansaluminium.

  Pris: 1500:-