PORSCHE 944 PRODUKTER

  För att göra din beställning, kontakta Christian Mendritski (MeNy Autoparts):

  telefon: 0703-99 40 25
 
  Porsche 944
Snabböversikt produkter

 • Framvagn
  - Casterblock
  - Bärarmsbussningar
  - Droplinkbussningar
  - GT3 Bromsoksadapter
 • Bakvagn
  - Fäste ändplatta
  - Torsionsrörsbussning
  - Mothållsbussning
  - Bärarmsbussning, inre
 • Transmission
  - Växellådsfäste 944b
 •   Casterblock

  Aluminiumcasterblock med ledlager. Ledlagret är av typen underhållsfritt. Tillsammans med våra stenhårda framvagnsbussningar får du den där riktiga Go-kart känslan med exakt instyrning och placering av bilen.
    Bärarmsbussningar

  Bärarmsbussning tillverkad i stenhård plast med metallkärna. Hårdhetsmässigt jämförbart med ledlager. Ger den där riktiga Go-kart känslan med exakt instyrning och placering av bilen.    Droplinkbussningar

  Droplinkbussningar tillverkad i hård plast för att säkerställa att krängningshämmaren får jobba som den ska vid assymetrisk in och utfjädring.
    GT3 bromsoksadaptrar

  Adaptrar för montering av Porsche GT3 bromsok på Porsche 944 (från årsmodell 86) & 968.

    Fäste ändplatta

  Aluminiumfäste för torsionsrörets ändplatta, tillverkat i flygplansaluminium som svartanodiserats.

    Torsionrörsfäste

  Bussning som ersätter gummibussningen i torsionsrörets främre infästningspunkt. Fästet är tillverkat i stenhård plast för att säkerställa att torsionsröret inte rör sig under last.    Mothållsbussning

  Ersätter orginal gummibussning som sitter på torsionsrörets måthållssvärd. Detta aluminiumfäste säkerställer att torsionsstavarna får jobba direkt vid infjädring, utan att torsionsröret ska "sätta sig" först.


    Bärarmsbussning (inre)

  Bussning för bakre bärarmens inre infästning tillverkad i stenhård plast med metallkärna. Är hårdhetsmässigt att jämföra med ledlager. Dessa bussningar är utformade att tillåta Toe-inställning.

    Växellådsfäste 944b

  Aluminiumfäste för Porsche 944B (årsmodell från och med 86). För säkrare och exaktare växellägen. Observera betydligt ökat transmissionsljud i kupén! Vid acceleration låter det som vid rakskurna drev.